Het valt allemaal niet mee op het moment. Natuurlijk gaan de winkels vanaf de komende week weer, op afspraak, open, maar echt fijn rustig shoppen is er dan nog niet bij. Maar wat nu als je kind dringend toe is aan een nieuwe bril? Moet je dan maar een dubbele afspraak maken? We weten allemaal hoe kinderen kunnen zijn. Juist als iets "even snel" moet, dan zijn ze niet vooruit te branden. Ze worden dwars en voor je het weet ligt jouw kind gillend op de grond. Kinderbrillen online bestellen is dus een veel beter plan. En ik durf te wedden dat je kind dit geweldig gaat vinden.

Kinderbrillen in allerlei modellen en kleuren

Heeft je kind een nieuwe bril nodig? Dan is het nu tijd om eens uitgebreid met z'n tweeën voor de monitor van je laptop te gaan zitten. Want bij Charlie Temple kun je een bril online passen. Natuurlijk ken je dit concept wel, in veel gevallen moet je dan een foto uploaden, maar bij deze winkel kun je je kind ook laten bewegen als hij of zij verschillende kinderbrillen past. Je zoon of dochter kan direct meekijken, de kinderbrillen worden met een speciale techniek op het neusje van je kind "geprojecteerd". Dus ook als jouw wiebelkontje niet stil kan blijven zitten, kan er toch een bril gepast worden.

Het werkt ook voor volwassenen

Ben je, net als veel anderen, nog steeds een beetje huiverig om een echte winkel binnen te stappen? Dan is er ook voor jou een online oplossing. Je kunt "live" een bril passen. Je ziet dan direct hoe een bepaald model bij de vorm van je gezicht past. Je kunt dan ook goed zien wat kleur met je doet. Heb je echter je huidige bril nodig om überhaupt het scherm te kunnen zien? Dan kun je een foto van jezelf, zonder bril, oploaden en op die manier brillen passen. Er is altijd een oplossing te vinden.

Kies er direct een zonnebril bij

Misschien heb je het al gezien, maar het wordt alweer steeds een beetje beter weer. Het zonnetje straalt op sommige dagen alweer flink. En dus is een zonnebril zeker geen overbodige luxe. Een zonnebril zorgt voor fijner kijken, minder rimpels en meer veiligheid in het verkeer. Kies je voor een zonnebril op sterkte of juist een zonnebril zonder sterkte? Alles kan! En ook de zonnebrillen kun je online passen. Je kunt zelfs de kleur van het glas kiezen. Voor de prijs hoef je het alvast niet te laten.