Voorlopig kunnen we nog even niet op een terrasje neerstrijken en heerlijk een cappuccino, een wijntje of een biertje drinken. De horeca blijft, helaas, voorlopig nog even gesloten. Maar dat wil niet zeggen dat je helemaal niet buiten kunt gaan zitten! Kies uit alle verschillende loungesets online de set die bij jou en je gezin past. Op de lage loungesets kun je heerlijk chillen en een boekje lezen. Gezellig met het hele gezin rond de vuurkorf zitten. Op de hoge loungesets kun je heerlijk een hele avond vertoeven. Je kunt er eten zonder met je bord op schoot te zitten en daarna blijf je natuurlijk nog even lekker natafelen.

Er zijn nogal wat loungesets te koop!

Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Het is dus eigenlijk heel belangrijk om je goed te oriënteren op de verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, van heel robuust tot heel romantisch. Uit verschillende materialen, van zwaar metaal tot luchtig rattan. En ook nog eens uit verschillende kleuren. Daarbij zijn er onderling nog best verschillen in prijs tussen de verschillende loungesets. Dus behalve bepalen wat je wilt, is het ook belangrijk dat je je budget bepaalt. Tip: reserveer niet te zuinig. Een mooie loungeset die helemaal naar je zin is geeft je jarenlang plezier!

Een all weather loungeset is misschien iets voor jou

Hoe vaak was jij niet even in de supermarkt toen het begon te regenen en jij je realiseerde dat de kussens van je tuinstoelen nog buiten waren? Vaak, toch? En dat ben je mooi in de aap gelogeerd. Die kussens zijn natuurlijk doornat tegen de tijd dat jij weer thuis bent en het drogen van de kussens kost veel tijd. En dus is een all weather loungeset wellicht iets voor jou. Deze loungesets zijn voorzien van kussens die zo dicht geweven zijn van speciaal materiaal dat je ze gewoon kunt afdrogen.

Maak je set compleet met accessoires

Ga je voor de aanschaf van een nieuwe loungeset? Kies dan ook direct voor een mooie (zweef) parasol. Misschien heb je nog wel ergens een oude staan, maar dat zou staan als een vlag op een modderschuit. Breng die oude parasol, samen met je oude tuinset naar de kringloop of naar de vuilstort. Ook mooie windlichten, een vuurkorf, een tuinhaard of een barbecue kunnen bijdragen aan het luxe terras-gevoel in je eigen tuin. Daar ga je de komende jaren heel veel plezier aan beleven!